Wat hebben wij jou te bieden?

SALARIS

Wij bieden je een goed salaris, een vakantietoeslag van 8,33% en bij goede bedrijfsresultaten een winstuitkering.

MOBILITEIT

Bij Soltegro staat duurzaamheid voorop. Zo willen wij onze CO2 footprint minimaliseren. Wij doen dit door elektrisch rijden te stimuleren met een 10% hogere leasenorm en door effici├źnt en verantwoord thuiswerken mogelijk te maken. Wij plaatsen een oplaadpunt aan huis en je krijgt een bureaustoel, toetsenbord en monitor met ge├»ntegreerde communicatiefaciliteiten om optimaal thuis te kunnen werken.

PENSIOEN

De premie voor het opbouwen van je volledige pensioen is voor rekening van Soltegro.

VRIJE TIJD

Heb je behoefte aan meer vrije tijd? Bij ons heb je de mogelijkheid om extra vrije tijd te kopen voor bijvoorbeeld vakantie of ouderschapsverlof. Wil je voor een langere tijd weg om meer van de wereld zien, ook voor een sabbatical staan we open.

BLIJF ONTWIKKELEN

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen, samen kijken we naar wat jij nodig hebt om optimaal te blijven presteren.

FLEXIBELE WERKTIJDEN

Je mag je werkzaamheden flexibel inrichten. We gaan er vanuit dat je eigen verantwoordelijkheid neemt voor het uitvoeren van je werkzaamheden.

SPORT

Wij stimuleren een gezonde levensstijl. Wij dragen daarom bij aan je sportabonnement en organiseren regelmatig diverse sportactiviteiten. Met welke sportieve activiteit daag jij je collega’s uit?

VERBINDING

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers elkaar kennen en samen dingen doen. We organiseren elke maand een Company Meeting om samen te eten, elkaar te ontmoeten en te informeren. Ook organiseren we elk jaar een achterbandag voor partners en/of kinderen op een leuke locatie. Met regelmaat zijn er spontane activiteiten en leuke weekendjes weg denk hier bij aan tennis- en volleybaltoernooien maar ook aan een motor- en zeilweekend.