Scroll Top

Wat hebben wij jou te bieden?

x_costefficient
SALARIS
Wij bieden je een goed salaris, een vakantietoeslag van 8,33% en bij goede bedrijfsresultaten een winstuitkering.
i_car_1
MOBILITEIT
Bij Soltegro staat duurzaamheid voorop. Zo willen wij onze CO2 footprint minimaliseren. Wij doen dit door elektrisch rijden te stimuleren met een 10% hogere leasenorm en door efficiënt en verantwoord thuiswerken mogelijk te maken. Wij plaatsen een oplaadpunt aan huis en je krijgt een bureaustoel, toetsenbord en monitor met geïntegreerde communicatiefaciliteiten om optimaal thuis te kunnen werken.
x_savings
PENSIOEN
De premie voor het opbouwen van je volledige pensioen is voor rekening van Soltegro.
x_time
VRIJE TIJD
Heb je behoefte aan meer vrije tijd? Bij ons heb je de mogelijkheid om extra vrije tijd te kopen voor bijvoorbeeld vakantie of ouderschapsverlof. Wil je voor een langere tijd weg om meer van de wereld zien, ook voor een sabbatical staan we open.
x_develop
BLIJF ONTWIKKELEN
Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen, samen kijken we naar wat jij nodig hebt om optimaal te blijven presteren.
x_flexible
FLEXIBELE WERKTIJDEN
Je mag je werkzaamheden flexibel inrichten. We gaan er vanuit dat je eigen verantwoordelijkheid neemt voor het uitvoeren van je werkzaamheden.
i_arrow_1
SPORT
Wij stimuleren een gezonde levensstijl. Wij dragen daarom bij aan je sportabonnement en organiseren regelmatig diverse sportactiviteiten. Met welke sportieve activiteit daag jij je collega’s uit?
x_verbinding
VERBINDING
Wij vinden het belangrijk dat medewerkers elkaar kennen en samen dingen doen. We organiseren elke maand een Company Meeting om samen te eten, elkaar te ontmoeten en te informeren. Ook organiseren we elk jaar een achterbandag voor partners en/of kinderen op een leuke locatie. Met regelmaat zijn er spontane activiteiten en leuke weekendjes weg denk hier bij aan tennis- en volleybaltoernooien maar ook aan een motor- en zeilweekend.