Scroll Top

Vacature system engineer

Bij Soltegro werk je aan complexe – multidisciplinaire – projecten. Binnen projecten kiezen we bewust voor de integrale aanpak waarbij beschikbaarheid en betrouwbaarheid een belangrijke rol spelen.

Als systems engineer draag je bij aan het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheersbaar maken van technisch complexe oplossingen voor onze klanten. Hoe gaan we het SE-proces uitvoeren? Welke informatie moeten we voor het ontwerp vastleggen en waar? Welke processen moeten ingericht worden voor onze Model Based Systems Engineering (MBSE)?

Je werkt vaak in verschillende verbanden samen met opdrachtgever, klant en andere collega’s en afdelingen. Analytisch denken, creativiteit, pro-activiteit en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die onontbeerlijk zijn. Projecten worden op locatie bij de klant of bij ons op kantoor uitgevoerd.

Functie-eisen
  • Afgeronde HBO of universitaire opleiding;
  • +/- 5 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van complexe systemen waarbij eisen gesteld worden aan o.a. beschikbaarheid, betrouwbaarheid en onderhoudbaarheid;
  • Je bent bekend met (model based) systems en software engineering;
  • Ervaring met MBSE tooling (bijv. Sparx – Enterprise Architect) is een pré;
  • Ervaring met modelleringstalen (UML, SysML) is een pré;
  • Ervaring in multidisciplinaire projecten is een pré;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Soltegro biedt

Soltegro bied je de mogelijkheid om aan uitdagende projecten te werken in wisselende projectomgevingen met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is een platte organisatie met korte lijnen. Er is volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op menselijk vlak. Initiatief, enthousiasme en gedrevenheid worden zeer gewaardeerd waarmee je volop kansen krijg om te ontwikkelen.

soLLICITEER

Zie jij jezelf al werken als system engineer bij Soltegro? Dan zien we je CV en sollicitatie graag tegemoet via recruitment@soltegro.nl.