Unity developer

Unity Developer

Soltegro is een jong automatiserings- en ingenieursbureau. In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot specialist in het integraal- en multidisciplinair ontwerpen van systemen en software.  Soltegro is betrokken bij het ontwerp en realiseren van grote infrastructuurprojecten, energiesystemen en industriële oplossingen.

Binnen deze markten worden digital twins een steeds belangrijker onderdeel. Tijdens het ontwerp worden ze gebruikt om vroegtijdig fouten uit het model te halen, faalkosten te minimaliseren en na de bouw om de niet-beschikbaarheid tot een minimum te beperken.

Onze huidige digital twin-projecten focussen zich vooral op de infrastructuur; specifiek op tunnels, sluizen en snelwegen. Hierbij beginnen we vaak bij de vertaling van een bouwinformatiemodel (BIM) naar een 3D-model in Unity. Onderdeel hiervan is het opschonen en interactief maken van het model. We brengen koppelingen aan met externe besturingssystemen, maar ontwikkelen bijvoorbeeld ook verkeerssimulatie of vluchtgedrag. De klant gebruikt deze virtuele wereld onder andere om te testen, te valideren, op te leiden en noodzakelijk onderhoud in kaart te brengen.

Profiel

Je staat open voor (technische) uitdagingen bij projecten met hoge eisen aan o.a. beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Je bent creatief in het vinden van innovatieve en doordachte oplossingen. Daarnaast ben je zelfstandig, zorg je ervoor dat je de juiste informatie uit je omgeving en collega’s weet te halen, beschik je over HBO/WO werk- en denkniveau en ben je er altijd op uit om te verbeteren.

Je bezit een mix van onderstaande skills:

  • Ervaring met programmeren in C#;
  • Ervaring met Unity;
  • Ervaring met Autodesk Maya of 3DS Max;
  • Ervaring met communicatie met externe systemen;
  • Bereid om nieuwe software packages te leren;
  • Bereid om nieuwe hardware te willen leren kennen en te gebruiken.

Soltegro biedt je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Door aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op menselijk vlak, bieden wij jou de mogelijkheid om samen met ons te groeien. Naast volop kansen om jezelf te ontwikkelen, besteden we ook veel aandacht aan een prettige werkomgeving waarbij sportfaciliteiten en activiteiten zoals motorweekenden en een jaarlijkse “achterban”-dag niet mogen ontbreken.

Je zult onderdeel zijn van de afdeling “Innovatie/Digital TWIN”

  • Je draagt ​​innovatieve ideeën en oplossingen aan voor alle aspecten van ons Digital TWIN-platform;
  • Met veel enthousiasme werk je dagelijks aan het verbeteren van het platform, voorstellen voor verbeteringen op andere niveaus, functies enz.;
  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van taken die voortvloeien uit de projectplanning en/of scrumsessies;
  • Je maakt mock-ups, storyboards, schetsen of collages en evalueert deze met je collega’s.

Interesse?
Wil jij meer weten over de uitdagingen als Unity Developer bij Soltegro of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met Sjors Both via sjors.both@soltegro.nl of bel 010-2022660.