Technisch Software Engineer

Als software engineer bij Soltegro draag je alleen of in teamverband bij aan het realiseren van technisch complexe oplossingen voor onze klanten. Onze projecten kenmerken zich door een gedegen ontwikkelproces waarbij first-time-right en klanttevredenheid centraal staan.

Projecten worden op locatie bij de klant of bij op ons kantoor uitgevoerd, waarbij  we streven naar afwisseling en uitdaging in je werkzaamheden. Zo kun je de ene keer als programmeur en de andere keer als ontwerper of tester bij een project betrokken zijn. Die veelzijdigheid maken van jou een allround software engineer. Uiteraard houden we hierbij zoveel mogelijk rekening met jouw wensen ten aanzien van je persoonlijke en vakmatige ontwikkeling. Analytisch denken, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die onontbeerlijk zijn voor onze projecten om innovatieve en werkbare oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten.


Functie-eisen:

  • Afgeronde HBO of universitaire opleiding (technische) informatica, elektrotechniek, wiskunde of natuurkunde
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring 
  • Ervaring met C, C++, C# en/of Java
  • Ervaring met Windows, Linux/Unix, OpenVMS en/of andere realtime operating systems
  • Kennis en ervaring van Object Oriëntatie en UML ontwerpmethodieken
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Soltegro biedt:
Soltegro biedt je deze functie in combinatie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Door aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op menselijk vlak bieden wij jou de mogelijkheid om samen met ons te groeien. Soltegro geeft jou volop kansen en een plezierige werkomgeving.


Maak kennis met Soltegro en ervaar zelf het informele en betrokken karakter van Soltegro. Neem contact op met Jolanda van Driel via recruitment@soltegro.nl of bel 010 – 202 26 60.