Scroll Top

Technisch Professional

Technisch Professional

Bij Soltegro werken we net even anders. We werken samen aan een optimale inrichting van technisch complexe systemen zonder de gebruikers uit het oog te verliezen. Uiteindelijk zijn we pas tevreden als een systeem doet waarvoor het is bedoeld en met plezier gebruikt kan worden. Werken bij Soltegro betekent dat je een belangrijke bijdrage levert aan projecten met een multidisciplinair karakter. Hierdoor kom je dus in aanraking met meerdere technische disciplines bezig zoals o.a. elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en dit gecombineerd met onze expertises van Systems Engineering, Software Engineering en Systeem integratie. In onze projecten fungeer je als een spin in het web om al deze disciplines en expertises vlekkeloos met elkaar te laten samenwerken.

achtergrond

Je beschikt over een afgeronde technische opleiding met minimaal HBO-niveau, aangevuld met 5 tot 10 jaar werkervaring. Je hebt ervaring opgedaan in het ontwerpen van complexe systemen waarbij hoge eisen gesteld worden aan o.a. de beschikbaarheid, betrouwbaarheid, onderhoudbaarheid en veiligheid van het te realiseren systeem.

Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken en je samen met je medecollega’s een optimale oplossing weet te creëren voor de complexe technische uitdagingen waar wij voor staan. Bovendien ben je in staat om problemen te analyseren en deze met creativiteit op te lossen terwijl je rekening houdt met de context waarbinnen het probleem zich bevind.

Soltegro biedt

Soltegro bied je deze rol in combinatie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Door aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op menselijk vlak bieden wij jou de mogelijkheid om samen met ons te groeien. Soltegro geeft jou volop kansen en een plezierige werkomgeving.

Contact

Wil jij meer weten over de uitdagingen als technisch professional bij Soltegro of wil je direct solliciteren?
Neem dan contact op via recruitment@soltegro.nl of bel 010 – 202 26 60.