Software engineer

Ben jij gedreven en sociale doorzetter, met een passie voor software engineering?

Dan ben jij precies wie wij zoeken! Soltegro is op zoek naar een software engineer die weet onverwachte oplossingen neer te zetten voor complexe projecten.
Bij Soltegro werk je aan complexe – multidisciplinaire – projecten binnen diverse markten zoals infra, industrie en energie. Binnen projecten kiezen we bewust voor de integrale aanpak waarbij beschikbaarheid en betrouwbaarheid een belangrijke rol spelen.

Wat ga jij doen?
Als software engineer werk je nauw samen met je collega’s aan de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige en onderhoudbare oplossingen voor onze klanten. Je bent betrokken bij het uitwerken, implementeren, (geautomatiseerd) testen, reviewen, documenteren en uitrollen. Je werkt volgens de agile-methodiek en bent daardoor betrokken bij de demo’s, sprintplanning en bij de dagelijkse stand-up.

Je werkt vaak in verschillende verbanden samen met opdrachtgever, klant en andere collega’s en afdelingen. Analytisch denken, creativiteit, pro-activiteit en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die onontbeerlijk zijn. Projecten worden op locatie bij de klant of op onze kantoren in Capelle a/d IJssel of Goes uitgevoerd.

Jij past bij deze functie als je…

  • Beschikt over een hbo-/ wo-diploma;
  • Meer dan 3 jaar aantoonbare ervaring hebt op het gebied van softwareontwikkeling;
  • Kennis hebt van C#, C++ of Java.
  • Kennis van Agile werken en Continuous Delivery is een pré;
  • Goede communicatieve vaardigheden hebt;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat kan Soltegro jou bieden?
Soltegro biedt je de mogelijkheid om aan uitdagende projecten te werken in wisselende projectomgevingen met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is een platte organisatie met korte lijnen. Er is volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op menselijk vlak. Initiatief, enthousiasme en gedrevenheid worden zeer gewaardeerd waarmee je volop kansen krijgt om te ontwikkelen.

Geïnteresseerd?
Wil jij meer weten over deze functie of wil je direct solliciteren?
Neem dan contact op met Jolanda van Driel via recruitment@soltegro.nl of bel 010 – 202 26 60.