Vacature software developer

Bij Soltegro werk je aan complexe – multidisciplinaire – projecten binnen diverse markten zoals infra, industrie en energie. Binnen projecten kiezen we bewust voor de integrale aanpak waarbij beschikbaarheid en betrouwbaarheid een belangrijke rol spelen.

Als software engineer werk je nauw samen met je collega’s aan de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige en onderhoudbare oplossingen voor onze klanten. Je bent betrokken bij het uitwerken, implementeren, (geautomatiseerd) testen, reviewen, documenteren en uitrollen. Je werkt volgens de agile-methodiek en bent daardoor betrokken bij de demo’s, sprintplanning en bij de dagelijkse stand-up.

Je werkt vaak in verschillende verbanden samen met opdrachtgever, klant en andere collega’s en afdelingen. Analytisch denken, creativiteit, pro-activiteit en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die onontbeerlijk zijn. Projecten worden op locatie bij de klant of bij ons op kantoor uitgevoerd.

Functie-eisen
  • Afgeronde HBO/ WO-opleiding;
  • Je hebt meer dan 3 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van softwareontwikkeling;
  • Je hebt kennis van Java, C# of C++;
  • Kennis van Agile werken en Continuous Delivery is een pré;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Soltegro biedt

Soltegro bied je de mogelijkheid om aan uitdagende projecten te werken in wisselende projectomgevingen met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is een platte organisatie met korte lijnen. Er is volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op menselijk vlak. Initiatief, enthousiasme en gedrevenheid worden zeer gewaardeerd waarmee je volop kansen krijg om te ontwikkelen.

soLLICITEER

Zie jij jezelf al werken als software developer bij Soltegro? Dan zien we je CV en sollicitatie graag tegemoet via recruitment@soltegro.nl.