Vacature software developer

Soltegro is op zoek naar een enthousiaste developer die graag samenwerkt met het team om mooie software oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten in de infra- en energiemarkt. Bij ons werk je aan projecten op het raakvlak tussen informatie- en operationele technologie en help je om vitale infrastructuur en slimme energieoplossingen te realiseren. Onze kantoren bevinden zich in Capelle aan den IJssel en Goes, en we werken aan projecten in Nederland en België.

Als developer ben je betrokken bij het hele ontwikkelproces en ben je in staat om snel te schakelen tussen klanten en techniek. Projecten kunnen zowel op locatie bij de klant als op ons kantoor worden uitgevoerd. We zoeken iemand met minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in softwareontwikkeling, die vaardig is in Azure DevOps en C#. Je bent ook goed in het achterhalen van klantwensen en durft op de klant af te stappen, en je bent in staat om snel prototypes in elkaar te schroeven om oplossingen te valideren. Bovendien ben je niet bang om ook wat front-end te doen.

Bij Soltegro bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. We zijn een platte organisatie met korte lijnen en waarderen initiatief, enthousiasme en gedrevenheid. Bij ons krijg je de kans om aan uitdagende projecten te werken in wisselende projectomgevingen en om jezelf zowel op vakinhoudelijk als op menselijk vlak verder te ontwikkelen.

Maar het belangrijkste van alles: bij Soltegro houden we van een informele werkomgeving waarbij we graag dingen vieren. Dus als je naast je technische vaardigheden ook nog eens een goed gevoel hebt voor humor, dan pas je perfect bij ons team!

Ben je enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu! Neem dan contact op met Edwin Torn Broers via recruitment@soltegro.nl of bel 06-30007426.