Scroll Top

Junior Systeem Architect

Junior Systeem Architect

Ben jij een Systeem Architect en wil jij graag werken aan complexe, multidisciplinaire projecten? Werk je graag samen met grote opdrachtgevers in Nederland? Denk jij analytisch, ben jij creatief en proactief en beschik jij over een gezonde dosis doorzettingsvermogen? Dan hebben wij een baan voor jou!

Soltegro is specialist in het integraal en multidisciplinair ontwerpen van systemen en software. Een innovatief bedrijf in Capelle aan den IJssel met uitzicht op de Maas, en een locatie in Goes, dat zich dagelijks bezighoudt met de ontwikkeling en realisatie van betrouwbare systemen in nauwe samenwerking met hun klanten.

Wat ga je doen?

Als Systeem Architect draag je bij aan het ontwerpen en realiseren van technisch complexe oplossingen. Je werkt hierbij aan grote en complexe (multidisciplinaire) projecten. Systemen waar beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid centraal staan zijn complex en veeleisend. Alle eisen moeten geverifieerd en gevalideerd zijn. Dat betekent dat we in het ontwerp alles gestructureerd en aantoonbaar vastleggen, waarbij we gebruik maken van onze Model Based Systems Engineering (MBSE) aanpak. Jij vervult een belangrijke rol in het uitvoeren van het SE-proces.

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Een afgeronde hbo of universitaire opleiding (technische) informatica, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, wiskunde of natuurkunde;
  • Kennis van (Reliable) systems engineering, relevante standaarden, MBSE tooling (bijv. Enterprise Architect, Capella,) en modelleringstalen (bijv. UML, SysML) is een pré;
  • Ervaring is een pré. Er is voldoende begeleiding aanwezig en we geven je de mogelijkheid om mee te werken aan grote en complexe (multidisciplinaire) projecten;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Analytisch denkvermogen, creativiteit, een proactieve houding en een beschikking over een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Wat bieden we jou?

  • Een fulltime functie met volop aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een platte organisatie met korte lijnen en waarderen initiatief, enthousiasme en gedrevenheid;
  • Kansen om aan uitdagende projecten te werken in wisselende projectomgevingen;
  • Een prachtig uitzicht op Rotterdam, De Maas en Capelle aan den IJssel.

Wil je graag bij Soltegro komen werken? Solliciteer direct!

Word jij enthousiast van complexe projecten, wil je jezelf ontwikkelen als systems engineer en denk je dat je een goede match bent met Soltegro? Wacht dan niet langer en stuur een mail naar recruitment@soltegro.nl.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op Edwin Torn Broers via 06 – 30 00 74 26.