Scroll Top

Junior Engineer Elektrotechniek

Junior engineer Elektrotechniek

Ben jij een startende Engineer Elektrotechniek en wil jij graag werken aan uitdagende projecten in de energiemarkt? Krijg jij energie van het uitwerken en het beoordelen van tekenwerk in bijvoorbeeld EPLAN en ELCAD? Ben jij bereid en leergierig om alle kneepjes van het vak te leren? Dan hebben wij een baan voor jou!

Soltegro is specialist in het integraal en multidisciplinair ontwerpen van systemen en software. Een innovatief bedrijf in Capelle aan den IJssel met uitzicht op de Maas, en een locatie in Goes, dat zich dagelijks bezighoudt met de ontwikkeling en realisatie van betrouwbare systemen in nauwe samenwerking met hun klanten.

Wat ga je doen?

Als startende Engineer Elektrotechniek word je begeleid in het uitwerken van ontwerpen en het beoordelen van tekenwerk in bijvoorbeeld EPLAN en ELCAD. Heb je al ervaring opgedaan als Engineer Elektrotechniek, dan juichen wij dit toe. Heb je nog geen ervaring opgedaan met deze software of werkzaamheden? Geen probleem. Wij leren je hier alles over. Er is voldoende begeleiding aanwezig en we geven je de mogelijkheid om mee te werken aan projecten die een bijdrage leveren aan de energietransitie.

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur richting Elektrotechniek, of je gaat jouw mbo-opleiding binnenkort afronden;
  • Een gezonde dosis enthousiasme, leergierigheid en humor;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Ervaring is niet nodig. Er is voldoende begeleiding aanwezig en we geven je de mogelijkheid om mee te werken aan projecten die bijdrage leveren aan de energietransitie;
  • Kennis van Engelse taal is een pré.

Wat bieden we jou?

  • Een fulltime functie met volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een uitstekend en marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
  • Een platte organisatie met korte lijnen en waarderen initiatief, enthousiasme en gedrevenheid;
  • Kansen om aan uitdagende projecten te werken in wisselende projectomgevingen;
  • Een prachtig uitzicht op Rotterdam, De Maas en Capelle aan den IJssel.

Wil je graag bij Soltegro komen werken? Solliciteer direct!

Wil je graag werken aan uitdagende projecten in de energiemarkt en denk je dat je een goede match bent met Soltegro? Wacht dan niet langer en stuur je motivatie en je cv naar recruitment@soltegro.nl.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op Edwin Torn Broers via 06 – 30 00 74 26.