Scroll Top

Vacature allround communicatiemedewerker

Allround communicatiemedewerker

Interne, externe én arbeidsmarktcommunicatie

Je bent creatief, proactief, communicatief sterk, enthousiast en zit vol ideeën. Je bouwt graag aan ons imago, zowel voor klanten, collega’s als potentiële medewerkers. En je vindt het leuk om onze technische materie toegankelijk te maken voor derden. Je hebt ervaring met de inzet van digitale media, dan is deze baan iets voor jou.

Je denkt mee over hoe wij ons optimaal in diverse uitingen kunnen presenteren en vertaalt dit naar activiteiten, middelen en realisatie.  Je bedenkt campagnes, verzorgt onze arbeidsmarktcommunicatie en organiseert events voor collega’s en klanten en potentiële medewerkers.

Je bent de spil in het web voor alles wat met communicatie binnen en buiten Soltegro te maken heeft. Het is een veelzijdige baan met volop ruimte voor ontwikkeling en groei.

Jouw taken bestaan uit:

  • Content maken: je bedenkt en plaatst content voor social media, nieuwsbrieven en vacatures (inclusief bijbehorend beeldmateriaal)
  • Websitebeheer: je beheert en regelt alles op en aan de website
  • Recruitment/arbeidsmarktcommunicatie: je weet de juiste middelen in te zetten om potentiële medewerkers te werven
  • Eventmanagement: je ziet en hoort veel op de vloer en weet hier een vertaalslag naar communicatie te maken. Bijvoorbeeld het organiseren van een klantendag, events voor collega’s en afstemming met een grote beursorganisatie en standbouwer over onze deelname aan een vakbeurs
  • Bewaken van de huisstijl

Onze ideale kandidaat heeft werkervaring in een soortgelijke functie, is creatief, zelfstandig, flexibel en taal-technisch sterk (zowel schriftelijk als mondeling). Daarnaast heb je een proactieve houding en bent niet bang om mensen achterna te zitten met betrekking tot input of deadlines.

Beschik jij over MBO+ / HBO werk- en denkniveau (een afgeronde opleiding in marketing en/of (arbeidsmarkt)communicatie is fijn). Kom dan snel kennismaken!

Wat bieden wij jou?

Werken bij Soltegro betekent dat je gaat werken met de beste engineers die jou nodig hebben om de organisatie zichtbaar te maken! Door aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op menselijk vlak bieden wij jou de mogelijkheid om samen met ons te groeien. Soltegro heeft door haar kleinschaligheid een informeel en betrokken karakter.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vertrouwen en je krijgt van ons alle vrijheid om op jouw eigen manier invulling te geven aan jouw werkzaamheden.

Concreet bieden wij het volgende:

  • Een leuke en afwisselende (parttime) functie, de uren en werkdagen zijn in onderling overleg vast te stellen en eventueel te combineren met aanvullende algemeen administratieve kantoorondersteuning tot een totaal van 40 uur. De functie is per direct beschikbaar
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en werkervaring
soLLICITEER

Zie jij jezelf al werken als allround communicatiemedewerker bij Soltegro? Dan zien we je CV en sollicitatie graag tegemoet via recruitment@soltegro.nl.