Werken bij Soltegro

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer op één van de openstaande vacatures of kom een keer langs voor een bakkie.

Start jouw Soltegro carrière vandaag nog!

Heb jij een passie voor het ontwerpen van complexe systemen in de infrastructuur, zoals bruggen, sluizen, keringen, tunnels en hoogspanningstations? En klinkt samenwerken met vakgenoten en met experts uit andere vakgebieden jou als muziek in de oren? Dan is een carrière bij Soltegro misschien wel wat voor jou!

Bij Soltegro zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s op diverse vakgebieden en op alle ervaringsniveaus, van starters tot doorgewinterde experts. Bekijk een van de openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Samen kijken we of het klikt!

Waarom Soltegro

Complexe, technische uitdagingen en het toepassen van innovatieve technologieën zijn belangrijke ingrediënten voor werken bij Soltegro. Betrokkenheid, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn een vereiste om innovatieve en werkbare oplossingen te ontwikkelen die een significante bijdrage leveren aan de doelstellingen van onze klanten.

Bij Soltegro werken we net even anders. We werken samen aan een optimale inrichting van complexe systemen zonder de gebruikers uit het oog te verliezen. Uiteindelijk zijn we pas tevreden als een systeem doet waarvoor het is bedoeld en met plezier gebruikt kan worden.

Het betekent dat je een belangrijke bijdrage levert aan projecten met een multidisciplinair karakter. In onze projecten fungeer je als een spin in het web om verschillende disciplines en expertises vlekkeloos met elkaar te laten samenwerken, of je nu ervaren bent of net start met werken.

Bij Soltegro geloven we sterk in een open cultuur waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Onze werkomgeving is erop gericht om een sfeer van samenwerking en ondersteuning te creëren, waar teamleden zich op hun gemak voelen om ideeën te delen en initiatieven te nemen. We streven naar een cultuur waarin openheid en transparantie centraal staan, en waar medewerkers worden aangemoedigd om ideeën te delen en initiatief te tonen. Onze werksfeer is informeel en vriendelijk, met ruimte voor humor en persoonlijke groei. We geloven in het belang van een goede balans tussen werk en privé waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar volledige potentieel te benutten en bij te dragen aan het succes van het team.

Wat bieden we jou?

 • Een uitstekend en marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
 • Uitdagende opdrachten bij onze toonaangevende opdrachtgevers;
 • Een platte organisatie waarin je zelfstandig te werk gaat en eigen verantwoordelijkheden hebt;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Premievrij pensioen;
  • Flexibele werktijden;
  • Vakantiegeld en 27 vakantiedagen;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen.
  • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding behoort tot de mogelijkheden
  • Kinderen komen mogelijk in aanmerking voor een studietoelage vanuit de Stichting Studiefonds TBI.

Systeem Architect

 • Infra
 • Energy
Ben jij een Systeem Architect en wil jij graag werken aan complexe, multidisciplinaire projecten? Werk je graag samen met grote opdrachtgevers in Nederland? Denk jij analytisch, ben jij creatief en proactief en beschik jij over een gezonde dosis doorzettingsvermogen? Dan hebben wij een baan voor jou!

Business developer Infra

 • Infra
Ben jij een Business Developer en zie jij kansen om onze bestaande en nieuwe infra klanten verder te helpen met onze systems engineering dienstverlening en innovatieve softwareoplossingen? Ben jij klantgericht, enthousiast en heb jij een (technische) bedrijfskundige of (technische) commerciële achtergrond? Dan hebben wij de geschikte baan voor jou.

Software developer

 • Infra
 • Energy
Ben jij een enthousiaste Software Developer die graag met zijn/haar team mooie software oplossingen wil ontwikkelen voor onze klanten in de infra- en energiemarkt? Ben jij goed in het achterhalen van klantwensen en durf je op de klant af te stappen? Ben je instaat om snel prototypes in elkaar te schroeven om oplossingen te valideren? Dan hebben wij de geschikte baan voor jou.

Engineer Elektrotechniek

 • Energy
Ben jij een Engineer Elektrotechniek en ben jij bereid en leergierig om alle kneepjes van het vak te leren? Wil jij graag werken aan uitdagende projecten in de energiemarkt? Krijg jij energie van het uitwerken en het beoordelen van tekenwerk in bijvoorbeeld EPLAN en ELCAD? Dan hebben wij een baan voor jou!

Secundair Engineer Hoogspanning

 • Energy
Ter versterking van ons engineersteam zijn wij op zoek naar een Secundair Engineer Hoogspanning met ervaring op het gebied van multidisciplinaire technische ontwerpprocessen voor hoogspanningsinstallaties (10kV tot 380 kV). Heb jij ervaring met het ontwerpen van secundaire installaties voor hoogspanning en heb jij ervaring met werken in (multidisciplinaire) projecten? Dan hebben wij een baan voor jou!

Ontdek of het klikt!

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer op één van de openstaande vacatures of kom een keer langs voor een bakkie!