Vacatures

Systems Engineering

 • Afgeronde HBO of universitaire opleiding (technische) informatica, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, wiskunde of natuurkunde
 • Ervaring met het ontwerpen van complexe systemen waarbij eisen gesteld worden aan o.a. beschikbaarheid, betrouwbaarheid, onderhoudbaarheid en veiligheid

Project engineer Hoogspanning

 • Afgeronde HBO of universitaire opleiding elektrotechniek
 • Ervaring met het ontwerpen van complexe hoog en middenspanningssystemen

Technisch professional

 • Afgeronde technische opleiding met minimaal HBO-niveau, aangevuld met 5 tot 10 jaar werkervaring
 • Ervaring in het ontwerpen van complexe systemen waarbij hoge eisen gesteld worden aan beschikbaarheid, betrouwbaarheid, onderhoudbaarheid en veiligheid.

Serious game developer / Game artist

 • Gedreven game ontwikkelaar
 • Kennis van object-oriented programma, game-scripting en modelleren

Stageopdrachten

Soltegro als werkgever

Bij Soltegro krijg je te maken krijgen met diverse technische disciplines zoals o.a. elektrotechniek, informatietechnologie, werktuigbouwkunde, bediening en besturing en meer. Je bent vaak de spin in het web om al deze technische disciplines vlekkeloos met elkaar te laten samenwerken.

Meer over soltegro

De werkdag van

De realisatie van de aansturing van de ScanRobot

Richard den Besten

Voor de afronding van mijn opleiding Technische Informatica aan de Hogeschool Rotterdam heb ik bij Soltegro een uitdagende opdracht gevonden. Mijn opdracht is om de...

Een praktisch voorbeeld hoe Augmented Reality (AR) arbeidsprocessen verbetert

Stefan Vink

Augmented Reality, afgekort AR, is op dit moment een van dé laatste trends op het gebied van innovatieve toepassingen. Iedereen heeft er wel iets...

Koppelen van verkeerssimulatie aan een game engine

Alexander van der Kolk

Al geruime tijd ben ik binnen Soltegro bezig met de toepassing van serious games, virtual reality en augmented reality. Zeker in de markten waarin wij...

Studenten

Bij Soltegro zoeken we actief naar technisch talent. De beste manier om elkaar te leren kennen is om een afstudeerstage of opdracht bij ons te doen. De opdrachten worden in overleg met jou opgesteld of kijk welke opdrachten we nu hebben. Weet je nog niet goed hoe je dit moet aanpakken? Dan gaan we daar samen over nadenken. Je krijgt voldoende ruimte om te ervaren wat de projecten bij Soltegro inhouden en dat jij ziet welke kanten van een project jou aanspreekt.

Elektrotechniek

Wiskunde

Informatica

Werktuigbouwkunde

Wie zoeken wij?

Wij zijn vooral op zoek naar studenten met een technische achtergrond en interesse in complexe multidisciplinaireprojecten. Je bent in de afrondende fase van je WO- of HBO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting:

 • Hogere, Technische en/of Bedrijfskundige Informatica
 • Elektrotechniek
 • Wiskunde
 • Werktuigbouwkunde
 • Software Engineering

Jouw eigenschappen

Daarnaast beschik je onder andere over de volgende karaktereigenschappen:

 • Leergierig en bereid de handen uit de mouwen te steken
 • Flexibel, stressbestendig, creatief en een doorzetter

Interesse?

Geinteresseerd in een afstudeerplaats bij Soltegro? Wil je eens praten over mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem dan contact op met Jolanda van Driel via recruitment@soltegro.nl of bel  +31 (0)10 202 26 60 of solliciteer door je CV en motivatie te sturen.

Sponsoring studie en studentenverenigingen

Soltegro vindt het belangrijk om al snel in aanraking te komen met technisch talent. Hiervoor werken wij samen met studie- en studentenverenigingen maar sponsoren ook het TU Delft Solar Boat Team.

Nuon Solar Team

Wij nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid en steunen innovatieve projecten. Het TU Delft Solar Boat Team en het Nuon Solar Team zijn een mooie combinatie van die twee. Ook zien we veel overeenkomsten tussen zo’n project en onze eigen activiteiten, bekijk hieronder het filmpje.

Volg Soltegro

Blijf op de hoogte van de laatste projecten, vacatures en updates van Soltegro. Meld je aan bij onze social media kanalen.