Werken bij

Wij zijn een automatiserings- én ingenieursbureau.
Specialist in het integraal en multidisciplinair ontwerpen van systemen.

Complexe, technische uitdagingen en het toepassen van innovatieve technologieën zijn belangrijke ingrediënten voor werken bij Soltegro. Betrokkenheid, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn een vereiste om innovatieve en werkbare oplossingen te ontwikkelen die een significante bijdrage leveren aan de doelstellingen van onze klanten.

Bij Soltegro werken we net even anders. We werken samen aan een optimale inrichting van complexe systemen zonder de gebruikers uit het oog te verliezen. Uiteindelijk zijn we pas tevreden als een systeem doet waarvoor het is bedoeld en met plezier gebruikt kan worden.

Het betekent dat je een belangrijke bijdrage levert aan projecten met een multidisciplinair karakter. In onze projecten fungeer je als een spin in het web om al deze disciplines en expertises vlekkeloos met elkaar te laten samenwerken, of je nu ervaren bent of net start met werken.

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

Werken bij Soltegro betekent dat je een belangrijke bijdrage levert aan projecten met een multidisciplinair karakter én we bieden je natuurlijk ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden . Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zowel vakinhoudelijk als op menselijk vlak. Maar ook aandacht voor een prettige werkomgeving waarbij we verbinding zoeken met elkaar. Sport wordt gestimuleerd en je bent flexibel met het inrichten van je werkzaamheden.

STUDENTEN
1

Bij Soltegro zoeken we actief naar technisch talent. De beste manier om elkaar te leren kennen is om een afstudeerstage of opdracht bij ons te doen. De opdrachten worden in overleg met jou opgesteld of kijk welke opdrachten we nu hebben. Weet je nog niet goed hoe je dit moet aanpakken? Dan gaan we daar samen over nadenken. Je krijgt voldoende ruimte om te ervaren wat de projecten bij Soltegro inhouden en dat jij ziet welke kanten van een project jou aanspreekt.

Soltegro - AMC_Periscoop_Hoger

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zijn vooral op zoek naar studenten met een technische achtergrond en interesse in complexe multidisciplinaireprojecten. Je bent in de afrondende fase van je WO- of HBO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting:

  • Hogere, Technische en/of Bedrijfskundige Informatica
  • Elektrotechniek
  • Wiskunde
  • Werktuigbouwkunde
  • Software Engineering

JOUW EIGENSCHAPPEN

Daarnaast beschik je onder andere over de volgende karaktereigenschappen:

  • Leergierig en bereid de handen uit de mouwen te steken
  • Flexibel, stressbestendig, creatief en een doorzetter