Soltegro lanceert TrafficSense, het intelligente verkeerssysteem

Onoplettendheid, ontbrekende detecties, valse alarmen en gevaarlijke ladingen. Constante bedreigingen voor verkeersmanagement die de veiligheid voor weggebruikers moeten garanderen. Met TrafficSense van Soltegro is dat nu voorbij.

Het intelligente detectiesysteem
Elke voertuig wordt door TrafficSense uniek geïdentificeerd en gevolgd. TrafficSense herkent transporten met gevaarlijke goederen, identificeert de klassen en legt zijn positie vast en volgt elke beweging.


(1) TrafficSense is in staat om voertuigen te detecteren en te identificeren, inclusief het vervoer van gevaarlijke goederen.
Wanneer het transport van rijbaan verandert (2) bepaalt TrafficSense de nieuwe positie (3). 

 

Hans de Man, algemeen directeur Soltegro: “Wij kregen steeds vaker de vraag of wij ook mee wilden kijken naar detectiesystemen voor onze klanten. Functionaliteit waarvan wij vinden dat het een vereiste is bij zo’n soort systeem vonden we echter niet terug in de bestaande systemen. Daardoor zijn we zelf gestart met de ontwikkeling. TrafficSense is multifunctioneel en volledig configureerbaar. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen keuzes van de klant, maar blijft het eenvoudig in onderhoud. Betrouwbaarheid is cruciaal bij dit soort systemen.”

Multi-functioneel
TrafficSense kan meer dan alleen verkeersdetectie. Met een paar aanpassingen is het een volwaardig verkeersmanagementsysteem dat (traject-)snelheidscontrole, automatische tolheffing en dynamisch verkeersmanagement ondersteunt.

Deel dit nieuwsbericht