Solutions

Complexe uitdagingen vragen om maatwerk. Maar dankzij standaardisatie vind je bij Soltegro ook solutions; direct inzetbare softwaresystemen en -oplossingen voor infra- en energietoepassingen, ontwikkeld op basis van de veelvuldige en succesvolle inzet bij onze projecten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Opdrachtnemers ontvangen een beschikbaarheidsvergoeding voor het bouwen en onderhouden van infrastructuur. Het Soltegro PMS stelt objectief periodiek deze vergoeding vast en toont aan of er aan de relevante eisten uit het contract is voldaan.

De Soltegro Technische Beheer Applicatie geeft beheerders real-time inzicht in assets, waardoor direct zichtbaar is waar aandachtspunten of problemen zitten.

Soltegro WordGro is een solution die veel onnodig handwerk voorkomt wanneer MBSE toegepast wordt bij de uitvoering van een project, maar er uiteindelijk intern of extern een set van consistente documenten opgeleverd moeten worden. Zo draagt WordGro bij aan een hogere productiviteit.

Voldoet de oplevering aan de gestelde eisen (verificatie) en aan de klantbehoefte (validatie)? In de ideale wereld komt dit overeen, maar in de praktijk meestal niet en is er sprake van verschillen tussen wensen en eisen. Soltegro Digitaal valideren biedt uitkomst.

Hangen de CCTV-camera’s op de juiste positie? Registreren ze de juiste informatie? Is alles compliant? De Soltegro Cameraplanvalidator visualiseert in de ontwerpfase de camera’s en doorloopt voor diverse scenario’s wat de camera’s registreren.

Ikaros is het generieke kabeldatamanagementsysteem van de toekomst. Met deze oplossing houd je eenvoudig en overzichtelijk bij welke kabels waar liggen, welke eigenschappen ze hebben en hoe ze zijn aangesloten. Ook als het om tienduizenden kabels gaat.

Om RWS-operators te trainen heeft Soltegro opleidings- en trainingssystemen (OTS) ontwikkeld voor twee nieuwbouwtunnels. Op het virtuele platform met echte bedienings- en besturingssoftware en een 3D-tracémodel oefenen operators verschillende scenario’s, inclusief gevaarlijke situaties. Op elk gewenst moment en onder diverse omstandigheden.

Hoe kunnen we je helpen om jouw toekomstvisie te realiseren?

Ontdek vandaag nog de innovatieve oplossingen en hoogwaardige Solutions van Soltegro. Neem contact met ons op voor advies op maat, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan duurzame en efficiënte oplossingen in de infrastructuur en energievoorziening van morgen.