Scroll Top

SOLTEGRO LANCEERT MODULAIR DIGITAL TWIN PLATFORM

soltegro lanceert Uniek modulair Digital Twin platform

Bespaar gemiddeld 50% in tijd en kosten

Met dit modulaire platform maken wij snel volledige en nauwkeurige simulaties van verschillende installaties in een digitale tweeling. U kiest welke installaties en systemen gekoppeld moeten worden in de virtuele weergave van het object.

Hoe werken de systemen in de praktijk? U wilt een update doorvoeren maar werkt de installatie wel zoals het zou moeten werken. Systemen zijn vaak onderdeel van bedrijfsprocessen die niet zo maar stil kunnen worden gelegd. Denk aan productielijnen, medische apparatuur maar ook andere maatschappelijke systemen zoals keringen, bruggen en sluizen. Het uit bedrijf halen kost in deze situatie enorm veel geld.

Een digitale tweeling met de juiste simulaties is dé oplossing. Met het digitale tweeling platform van Soltegro voorkomt u dat het een omvangrijk, lang en kostbaar project wordt. Met ons generieke platform generen wij met een paar drukken op de knop de gehele simulatie omgeving op basis van de IO lijst. Daarnaast beschikt het platform over een bibliotheek met functionele I/O blokken. Hierdoor simuleren we snel en tegen lage kosten deze installaties in de digitale tweeling.

Kortom wij maken snel een digitale weergave van uw object (nieuw te bouwen of bestaand). U kiest welke installaties u gesimuleerd wilt hebben. Denk daarbij aan afsluitbomen, verkeerslichten en CCTV installaties en bepaald de doelen zoals operationele scenario’s toetsen, camera beelden toetsen, iFAT testen uitvoeren of opleiden en trainen.

        

Wilt u meer informatie over dit platform? Neem contact op met Franc Fouchier via ff@soltegro.nl of bel 010 – 202 26 60