Scroll Top

Soltegro benoemt Dr. Khalil El Bakari tot Manager Business Unit Energy

Khalil_web

Khalil El Bakari is Soltegro komen versterken als Manager Business Unit Energy. Samen met het energieteam gaat hij de positie van Soltegro in de energiesector versterken. De integrale engineering en ontwerp aanpak stelt klanten in staat om nieuwbouw, uitbreidingen of renovatie van de huidige hoog- en middenspanning stations te realiseren. Ook gaat hij samen met het team de ontwikkeling van nieuwe proposities vormgeven.

Voor de komst naar Soltegro heeft Khalil voor TNO gewerkt waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van innovatieve oplossingen in duurzame energie voor Nederlandse en internationale klanten. Vóór TNO heeft Khalil bij diverse Nederlandse energiebedrijven gewerkt en vervolgens als zelfstandige verschillende bedrijven geadviseerd bij de ontwikkeling van slimme elektrische energiesystemen. Op dit onderwerp is hij in 2014 gepromoveerd aan de TU Eindhoven.

Arthur van der Wateren, directeur Soltegro is verheugd met de komst van Khalil. “Met zijn kennis en ervaring verwachten wij dat we onze diensten voor de business unit Energy verder uit kunnen bouwen. Met zijn consultatieve vaardigheid en kracht om te verbinden zijn we overtuigd dat Khalil de partnership met bestaande en nieuwe klanten naar een hoger kan brengen”

Khalil is te bereiken via keb@soltegro.nl en telefonisch op 06 -25683832.