Privacyverklaring Soltegro

Identiteit
Soltegro B.V.
Rivium Quadrant 159
2909 LC Capelle aan den IJssel
+31 (0)10 202 26 60
KVK: 20164895

Doeleinden persoonsgegevens
Soltegro registreert persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  1. Contact. Bezoekers van onze website kunnen contact met ons opnemen door middel van een contactformulier of email. Wij gebruiken deze (voornamelijk) zakelijke gegevens om contact te leggen, een afspraak te maken of vragen te beantwoorden.
  2. Sollicitatie. Het gaat hier om gegevens die wij verkrijgen binnen een sollicitatieprocedure.
  3. Nieuwsbrief. Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief aan onze klanten en geïnteresseerden. Bezoekers van onze website kunnen zich voor de nieuwsbrief aanmelden door middel van een aanmeldformulier.


Duur van opslag
Soltegro bewaart de persoonsgegevens voor de genoemde doelen niet langer dan noodzakelijk. De nieuwsbrief heeft een duidelijke faciliteit waarmee u zich kunt afmelden. In geval van een sollicitatieprocedure die niet tot een dienstverband leidt, vernietigen wij de gegevens na afronding van de procedure.

Recht van inzage
U heeft recht op inzage, rectificatie of het wissen van de persoonsgegevens die bij Soltegro vastgelegd zijn. U kunt een verzoek hiervoor indienen via info@soltegro.nl of telefonisch via +31 (0)10 202 26 60.

Klachten
Heeft u een klacht over het verzamelen van uw persoonsgegevens door Soltegro? Dien uw klacht in bij de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.