Scroll Top

Software Development

Soltegro gaat voor beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid!

U heeft behoefte aan ondersteuning om de software van uw complexe producten en systemen te bouwen. Daarnaast wilt u flexibel zijn én blijven. Hiervoor zoekt u de juiste expertise op het gewenste moment, uiteraard met behoud van kwaliteit. Wij ondersteunen uw productontwikkeling op een kostenefficiënte manier.

Beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid spelen een cruciale rol in uw product of systeem. Onze gedreven en betrokken medewerkers zorgen voor flexibiliteit en we zetten de juiste expertise in op het gewenste moment.

x_paths
Flexibel
Ze de juiste expertise in op het gewenste moment.
x_quality
Kwaliteit
Met onze risicogestuurde aanpak leveren we hoge kwaliteit.
w_scalable_1
Schaalbaar
Snelle aanpassing naar extra capaciteit of andersom.
x_costefficient
KostenefficiËnt
Inzet Europees ontwikkelteam door middel van Nearshoring.
AGILE

Wij werken volgens de Agile methode met oog voor kwaliteit. Hierdoor bouwen en releasen we het product of systeem niet in één keer. We starten met het onderdeel dat de meeste businesswaarde oplevert en geleidelijk voegen we steeds meer functionaliteit toe. Afgestemd op uw wensen en eisen. U heeft inzicht in de voortgang. Dagelijks is er directe communicatie tussen u en onze ontwikkelaars. Op deze manier werken we flexibel, schakelen we snel en zijn de lijnen kort.

Oog voor kwaliteit

Met onze risicogestuurde aanpak leveren we hoge kwaliteit. Vroeg in het proces beginnen we al met testen. Naast de gebruikelijke testmethoden zetten we, wanneer nodig, simulaties en/of virtual reality in om de testen te ondersteunen. Bij complexe vraagstukken worden fouten daardoor vroegtijdig geïdentificeerd. Ons streven is het systeem zo snel mogelijk te laten functioneren om vanuit de werkelijke omgeving feedback te verzamelen. Hierdoor voorkomen we dat er laat in het ontwikkeltraject of bij oplevering onvolkomenheden naar boven komen.

Speciale expertise

Uw vraagstuk vereist soms speciale expertise voor een deel van de oplossing. Door ons incrementele ontwikkelmodel schakelen we snel en voegen we de juiste expertise toe op die momenten dat het nodig is. Maar ook als er extra meters moeten worden gemaakt, kunnen we snel de ontwikkelcapaciteit vergroten. Hiermee borgen we flexibiliteit op inhoud en capaciteit.

PROJECTEN

Sjors Both
Business Development Manager

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op met onze software development manager Sjors Both om de mogelijkheden te verkennen.