Digitale Tweeling platform

Een digitale tweeling biedt de mogelijkheid om het gedrag van het systeem op een uitgebreide en visuele manier weer te geven zonder het fysieke systeem buiten gebruik te stellen. De tijd dat dit wel gebeurt moet zo kort mogelijk gehouden worden. Dit betekent dat alle verificaties en validaties al in een realistische test- en acceptatieomgeving moeten plaats vinden. Kortom in een virtuele replica van de werkelijkheid, een digitale tweeling. Deze omgeving is identiek aan de werkelijkheid. Op die manier zijn alle mogelijke risico’s in de juiste samenhang te simuleren. Fouten en onvolkomenheden worden vroegtijdig getraceerd, zowel bij nieuw te bouwen objecten als bestaande.

MODULAIR

Ons modulaire Digitale Tweeling Platform biedt de mogelijkheid snel, volledig en nauwkeurig simulaties van installaties in een digitale tweeling maken. Hiermee genereren wij met een paar drukken op de knop de gehele simulatieomgeving op basis van de IO lijst en een BIM-module. Het platform beschikt over een bibliotheek met functionele I/O blokken zoals bijvoorbeeld:

  • afsluitbomen
  • verkeerslichten
  • CCTV-installaties
Snel en tegen lage kosten

Met het Digitale Tweeling Platform, gecombineerd met onze kennis en ervaring wordt snel en tegen lage kosten een digitale weergaven van uw gewenste object (nieuw te bouwen of bestaand) gemaakt. Hierdoor kan 30 tot 50% in tijd en kosten bespaard worden.

Het digitale platform wordt ingezet voor de Ontwikkel-, Test-, Acceptatie-omgeving en als opleidingsomgeving. Met aan de ene kant het doel om vroegtijdig eisen te verifiëren en te valideren ten behoeve van de uiteindelijke productieomgeving wat de OTAP-straat compleet maakt en aan de andere kant om hiermee vooraf en tijdens de exploitatie te oefenen en trainen.

 

 

Met een functie reconstructie en inzet van een virtuele replica voor de OTAP-omgeving, opleiden, trainen en beheer & onderhoud is de digitale tweeling onmisbaar gedurende de gehele levenscyclus van het object.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons Digitale Tweeling platform en de aanpak? Neem contact op met Franc Fouchier via e-mail of bel 010 – 202 26 60.