Scroll Top
Onze oplossingen
Onze oplossingen zijn gericht op uw bedrijfskritische technische toepassingen. of dit nu gaat om de expertise van onze system engineers of software developers, òf om de levering van een compleet product. Wij leveren betrouwbare integrale oplossingen voor uw technische vraagstukken en zorgen voor een naadloze integratie van automatisering, werktuigbouw en elektrotechniek.

SYSTEMS ENGINEERING

Continu grip op complexe projecten. U wilt ontwerpfouten, faalkosten en andere risico’s binnen een complex project beperken. De technische, beheer- en managementprocessen moeten effectief en efficiënt ingericht worden. En alles structureel en aantoonbaar vastgelegd, omdat wij als mens dat echt niet meer allemaal bij kunnen houden. Systems Engineering (SE) is dé bewezen manier om dit te doen.

Software development

Beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid spelen een cruciale rol in uw product of systeem. Onze gedreven en betrokken medewerkers zorgen voor flexibiliteit en we zetten de juiste expertise in op het gewenste moment. Met onze mogelijkheid om een Europees ontwikkelteam in te zetten realiseren we het project met hoge kwaliteit tegen een goede prijs en volgens de overeengekomen afspraken.

DIGITALE TWEELING

Door middel van het maken van een digitale tweeling, biedt Soltegro de mogelijkheid om de functionaliteit van een ontwerp te toetsen, het functioneel gedrag van het systeem te valideren en door middel van simulaties met toekomstige gebruikers – eventueel met gebruik van Virtual Reality, Augmented Reality of mixed reality – te beoordelen op bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

ENERGy

Samen met haar klanten bouwt Soltegro aan een betere en duurzame wereld. Digitaliseren en innoveren is cruciaal in deze veranderende markt. De energie infrastructuur verandert en daarbij moeten werkprocessen efficiënter en veiliger. Bij onze aanpak binnen de energietechniek speelt systems engineering een centrale rol. Hierdoor worden de faalkosten tot een minimum beperkt. Samen bouwen we aan betrouwbare energievoorzieningen voor de landelijke en regionale energie infrastructuur. Voor grote en complexe systemen voor de landelijke- en regionale netbeheerders, op hoogspannings-stations (110 kV – 380 kV) en middenspanningsniveau (10 – 50 kV).