Onze oplossingen
Onze oplossingen zijn gericht op uw bedrijfskritische technische toepassingen. Of dit nu gaat om de expertise van onze ingenieurs ingenieurs of softwareontwikkelaars, òf om de levering van een compleet product. Wij leveren betrouwbare integrale oplossingen voor uw technische vraagstukken en zorgen voor een naadloze integratie van automatisering, werktuigbouw en elektrotechniek.

INTEGRALE AANPAK

Een systeem bestaat vaak uit veel verschillende systeemonderdelen, zowel hard- als software. Direct in het begin maken wij alle wensen en eisen zichtbaar en nemen die als vertrekpunt. Binnen onze systems engineering aanpak gebruiken we een verzameling aan methoden en technieken die een daadwerkelijk integraal en multidisciplinair ontwerp mogelijk maken. Zo maken wij een complex project overzichtelijk en beheersbaar.

DDI

VIRTUALISErEN

Door middel van het maken van een digitale tweeling, biedt Soltegro de mogelijkheid om de functionaliteit van een ontwerp te toetsen, het functioneel gedrag van het systeem te valideren en door middel van simulaties met toekomstige gebruikers – eventueel met gebruik van Virtual Reality, Augmented Reality of mixed reality – te beoordelen op bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Softwareontwikkeling

Beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid spelen een cruciale rol in uw product of systeem. Onze gedreven en betrokken medewerkers zorgen voor flexibiliteit en we zetten de juiste expertise in op het gewenste moment. Met onze mogelijkheid om een Europees ontwikkelteam in te zetten realiseren we het project met hoge kwaliteit tegen een goede prijs en volgens de overeengekomen afspraken.

PMS software

ENERGIE

Samen met haar klanten bouwt Soltegro aan een betere en duurzame wereld. Digitaliseren en innoveren is cruciaal in deze veranderende markt. De energie infrastructuur verandert en daarbij moeten werkprocessen efficiënter en veiliger. Bij onze aanpak binnen de energietechniek speelt systems engineering een centrale rol. Hierdoor worden de faalkosten tot een absoluut minimum beperkt. We maken gebruik van ‘proven technology’, techniek van vandaag, maar met de aanpak van morgen. Het creëren van awareness en het delen van kennis zijn voor Soltegro onlosmakelijk verbonden met de energietransitie.

PRODUCTEN
1
CAMERA ASSESSOR

De juiste projectie van de CCTV-camera’s voordat ze daadwerkelijk geïnstalleerd zijn.

TRAFFICSENSE

Een geavanceerd detectiesysteem met gedetailleerd overzicht van het verkeer in een tunnel.

WORDGRO

Het automatisch omzetten van modellen naar documenten. Continu up to date en hogere productiviteit.

AR ENERGY

Visueel inzicht in het hoogspanningsnetbeheer. Veilig en efficient voor alle betrokkenen.