Scroll Top
Onze markten
Onze diensten oplossingen op het gebied van engineering en automatisering binnen diverse markten waaronder infrastructuur, energie en industrie. Met onze jaren lange domeinkennis begrijpen wij de systemen en de processen in de markt en zijn wij in staat om met onze expertises de juiste oplossingen te realiseren.

infrastructuur

Processen en systemen worden gedigitaliseerd en gestandaardiseerd. De medewerkers van Soltegro beschikken over de juiste domein- en automatiseringskennis en de integrale systeemaanpak van die automatisering met de gewenste functionaliteiten en andere systemen. Daarbij ontwikkelen we zelf tools en applicaties om processen te optimaliseren.

Soltegro kent het speelveld en is staat om u te ondersteunen bij het engineeren, realiseren en onderhouden van complexe systemen met hoge betrouwbaarheids- en beschikbaarheidseisen. Ons uitgangspunt is dat wij een goed werkend, betrouwbaar én veilig systeem op tijd opleveren.

Energie

Wij leveren producten en diensten waarbij we onze integrale aanpak van engineering en automatisering combineren met domeinkennis van hoog-, midden- en laagspanning energiesystemen. Hierdoor kunnen onze klanten profiteren van efficiëntievoordelen tijdens het ontwerpen, realiseren en onderhouden van zowel conventionele als slimme energiesystemen.

Samen bouwen wij aan betrouwbare, kosteneffectieve energievoorzieningen voor de landelijke, regionale en lokale energie infrastructuur alsook elektrische aansluitingen en installaties van industrieën en grote bedrijven.

industrie

Niet alleen in de infrastructuur en energie markt is de integratie van nieuwe technologieën cruciaal, ook in de industriële markt mag de time-to-market niet in gevaar komen. Soltegro ondersteunt ook hier met haar integrale aanpak voor het optimaliseren van de efficiency, effectiviteit en continuïteit van uw producten.