Energie

Er is een groeiend tekort aan hoogwaardige kennis en capaciteit om de bestaande netcapaciteit uit te breiden én de energietransitie vorm te geven en te versnellen. Dat is een serieus probleem met het oog op onze bedrijfseconomische, maatschappelijke en duurzaamheidsambities. Het is voor de komende decennia een flinke uitdaging om een goede balans te creëren tussen vraag en aanbod van duurzame energie en ons energienetwerk hiervoor klaar te maken. Dit vraagt om meer specifieke kennis en capaciteit dan ooit.

Kennis, capaciteit en ervaring

Bij Soltegro beschikken we over de benodigde kennis, capaciteit en ervaring om een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan de upgrade en uitbreiding van de netcapaciteit en de realisatie van de energietransitie in Nederland. Of het nu gaat om projecten op het gebied van vernieuwing, vervanging of onderhoud of om de ontwikkeling en realisatie van smart grids en andere innovatieve oplossingen, wij helpen netbeheerders, energiebedrijven en overheden bij het realiseren van hun complexe en omvangrijke uitdagingen.

Betrouwbare, kosteneffectieve energievoorzieningen

Soltegro levert diverse producten en diensten, waarbij we onze integrale engineerings- en automatiseringsaanpak combineren met specifieke domeinkennis van hoogspanning energiesystemen. Op het gebied van renovatie, nieuwbouw en optimalisatie laten we je profiteren van waardevolle advisering en efficiëntievoordelen tijdens het ontwerpen, realiseren en onderhouden van conventionele en slimme energiesystemen.

Samen bouwen

Bij Soltegro houden we ons bezig met advisering over en engineering van hoogspanningsstations. Zo zijn wij bekend met o.a. het uitvoeren van berekeningen, het uitwerken van ondersteunende staalconstructies en stationsautomatisering op het gebied van besturing en beveiliging van hoogspanningsstations, maar ook de ontwikkeling van smart grids voor het effectief benutten van duurzame energie. Omdat we eigen software-engineers hebben, brengen we de IT- naar de OT-wereld en zorgen we voor meer efficiency.

Samen bouwen we aan betrouwbare, kosteneffectieve energievoorzieningen voor de landelijke, regionale en lokale energie-infrastructuur en aan betrouwbare elektrische installaties voor industrieën en grote bedrijven.

Solutions

Asset Monitoring Assistent

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Asset Monitoring Assistent

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Asset Monitoring Assistent

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoe kunnen we je helpen?

Hoe kunnen we je helpen de toekomst van de energiemarkt vorm te geven? Ontdek vandaag nog de innovatieve oplossingen en toonaangevende dienstverlening van Soltegro op het gebied van energie. Neem contact op voor een op maat gemaakt advies en laten we samen bouwen aan duurzame en efficiënte oplossingen voor de energievoorziening van morgen.