Consultancy

Onze slimme business consultants bieden pragmatisch advies om je te helpen bij het maken van strategische afwegingen en het formuleren van de juiste kaders voor je infra- en energieprojecten, zodat ze sterk beginnen en succesvol blijven. Waar nodig kijken ze met een IT-achtergrond naar de OT-wereld.

Antwoorden op vele vragen

Bij aanbestedingen en bij de aanvang van infrastructuur- en energieprojecten draait het altijd om het vinden van de juiste antwoorden op een veelheid aan vragen. Onze consultants kunnen je in deze fase helpen bij de optimale inrichting van je ontwerpteam en het in kaart brengen van de juiste processen hiervoor. Vragen waarbij je ons kunt inschakelen bij het inrichten van een goed ontwerpteam en de processen, zijn:

Audits

Naast het vinden van de juiste antwoorden op de genoemde vragen helpen onze business consultants je ook graag met het uitvoeren van audits met betrekking tot het opzetten en uitvoeren van engineeringsprocessen of het inhoudelijk beoordelen van ontwerpen. Daarnaast verzorgen we audits op software- architecturen, ontwerpen en implementaties.

Optimale advisering

Bij energieprojecten helpen onze business consultants je met het opstellen van basisontwerpen, het optimaal toepassen van energiemanagement in een object, het ontwikkelen van smart grids en het beperken van de afnamecapaciteit bij hoge netbelasting. Bij elk nieuw project nemen we onze waardevolle kennis uit de praktijk mee om eindgebruikers optimaal te kunnen adviseren bij hun keuzes.

Connectr – Energy innovations

Omdat de energietransitie zo belangrijk is, zijn onze business consultants ook te vinden in Connectr – Energy innovations in Arnhem. Hier worden innovaties op het gebied van energie versneld toegepast en opgeschaald.

Voor welke rollen bieden we consultancy (procesondersteuning)?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud excitation ullamco labor is 
nisi aliquip ella sueda ex ea commo do consequat. Nemo enim ipsam voluptatem quia sit ad mimima veniam, quis nostrum et dolore magnam. Vel illum qui eum fugiat quo voluptas nulla pariatur.

John Snow
Lead of Tech

Quote klant: do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim venia ea.

Klantnaam, bedrijf

Wil je meer weten?

Hoe kunnen we je helpen om jouw toekomstvisie te realiseren? Ontdek vandaag nog de innovatieve oplossingen en hoogwaardige consultancydiensten van Soltegro. Neem contact met ons op voor advies op maat, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan duurzame en efficiënte oplossingen in de infrastructuur en energievoorziening van morgen.