Scroll Top

Bits of Help lanceert non-profit data science platform voor NGO’s

BitsofHelp_linkedin_banner

Stichting Bits of Help lanceert een non-profit platform voor digitale diensten op gebied van data-analyse en kunstmatige intelligentie voor niet-gouvernementele organisaties (ngo’s).

Soltegro is één van de zeven organisaties naast CQM, ICT Nederland, Fruitpunch, Greenhouse, Pipple en Sioux Technologies die hun krachten hebben gebundeld op gebied van data-analyse en kunstmatige intelligentie. Bits of Help is een samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen, onderwijs en non-profit organisaties.

Jeroen de Haas, voorzitter van Stichting Bits of Help: “De aangesloten organisaties voelen een intrinsieke motivatie om bij te dragen aan maatschappelijke doelstellingen. Ons talent werkt dagelijks aan digitale transformaties en oplossingen om zo waarde voor onze klanten te creëren. Deze ervaring en expertise stellen wij vanaf nu beschikbaar aan Nederlandse ngo’s om hen te helpen hun doelen te realiseren.”

Bits of Help ondersteunt organisaties bij het realiseren van concrete oplossingen zodat – vaak al aanwezige, informatie – efficiënter wordt ingezet bij het realiseren van hun doelen. Kijk voor meer informatie op: https://bitsofhelp.nl/