Scroll Top

Barco Clickshare: Soltegro voegt nieuwe functionaliteit toe na verbetering van de performance

Barco ontwikkelt technologie om hun klanten wereldwijd visuele, audio- en samenwerkingsoplossingen aan te bieden waarmee zij als team kunnen werken, inzichten kunnen delen en hun publiek fascineren. Barco is actief in de markten: Enterprise (van controlekamers tot vergaderzalen en kantoorruimtes), Healthcare (van de radiologieafdeling tot de operatiekamer) en Entertainment (van bioscopen tot live-evenementen en attracties). Het product ClickShare is een presentatiesysteem waarmee deelnemers content draadloos kunnen presenteren op een centraal scherm in een vergaderruimte. Bij Barco staan de gebruikerservaringen zeer hoog in het vaandel. Veel effort wordt gestoken in het snel, efficiënt en met minimale IT-ondersteuning optimaal draadloos te presenteren.

Gebruikers verwachten een snelle verbinding voor het draadloos presenteren. En ook met diverse apparaten. Laptop, tablet of smartphone. Barco ClickShare is een systeem waarbij de kwaliteitseisen zoals beschikbaarheid en betrouwbaarheid een belangrijke rol spelen.

Soltegro heeft Barco eerder ondersteund om voor toekomstige uitbreidingen de opstarttijd van de ClickShare button te verkorten en de performance verhogen. Door deze verbeterde performance is het nu mogelijk om extra functionaliteit aan het ClickShare systeem toe te voegen.

Op dit moment werkt Soltegro aan de embedded software van de Baseunit. De Baseunit is een onderdeel uit het totale Clickshare pakket wat de presentatie devices verbindt met het beeldscherm en waarin de diverse instellingen van de betreffende Clickshare configuratie worden ingesteld en bewaard. Het ClickShare systeem bestaat uit geavanceerde hard- en software en de betrouwbare werking en de beschikbaarheid van het device is van groot belang. De gestructureerde aanpak van Soltegro zorgt ervoor dat we de deze uitbreidingen op een beheerste en efficiënte wijze kunnen uitvoeren.