Scroll Top

Arthur van der Wateren in dienst getreden bij Soltegro

arthur_zw

Arthur van der Wateren (46) is per 1 september j.l. in dienst getreden als directeur bij Soltegro, waar hij zich bezig gaat houden met de commerciële activiteiten met focus op het uitbreiden en uitdiepen van de klantrelaties. Hierin neemt hij de verantwoordelijkheden over van Jan-Martijn Teeuw, één van de oprichters van Soltegro, die het bedrijf per 1 september heeft verlaten. Arthur vervulde voorheen commerciële rollen bij bedrijven als Bekaert, Philips, Schneider Electric, welke hij heeft vervuld in Europa en Azië. Zijn expertise in strategisch accountmanagement en Consultative Selling heeft ervoor gezorgd dat hij samen met zijn klanten sterke langdurige groei heeft weten te realiseren. Met zijn kennis en ervaring in het opzetten van klantensegmentatie en product proposities wil hij Soltegro laten doorgroeien in het naar de markt brengen van innovatieve oplossingen die bijdragen aan de complexe, multidisciplinaire projecten in onder andere de infrastructuur en energiemarkt.

Arthur: “Ik zie in Soltegro een solide scale-up die hoogwaardige technologische innovaties ontwikkelt met een hecht team van systems engineers en softwarespecialisten die altijd voor de klant klaar staat. Ik ben ervan overtuigd dat onze oplossingen een belangrijke bijdrage leveren bij technisch complexe projecten waar naast de vele functionele project eisen, ook beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid een cruciale rol spelen.”

De eerste weken staan voor Arthur in het teken van het leren kennen van het bedrijf, de medewerkers en de klanten. Wilt u direct contact? Neem contact op via mail of hij is telefonisch te bereiken op 06 – 82 06 58 51.